Τμήμα Εικαστικών Με προσωπογραφίες προετοιμάζεται το τμήμα Εικαστικών για την τελική έκθεση του σχολείου σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Με προσωπογραφίες προετοιμάζεται το τμήμα Εικαστικών για την τελική έκθεση του σχολείου σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Έμφαση στις προσωπογραφίες δίνει το τμήμα Εικαστικών εν όψει της τελικής έκθεσης που θα πραγματοποιήσει σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο στο τέλος της χρονιάς. Η προετοιμασία γίνεται υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Εικαστικών κου Ντούμα Νικόλαου και Τσάτσου Γεώργιου. Οι προσωπογραφίες θα έχουν ειδικό θεματικό περιεχόμενο, το οποίο θα ανακοινωθεί λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της έκθεσης. Δείτε μερικές εικόνες από τα σχεδιάσματα πορτρέτων των παιδιών. Σημειώνουμε ότι η πρώτη δοκιμή έγινε στην ουσία στο πορτρέτο του ήρωα Σπυρου Μουστακλή, το οποίο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια της γιορτής της 17ης Νοεμβρίου στην κόρη του Ναταλία:

Leave a Reply

Related Post

Ενημέρωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Β’ ΓυμνασίουΕνημέρωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Β’ Γυμνασίου

Σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΦΕΚ :1375/Β/24-4-2018(https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/deuterobathmia-ekpaideuse/upourgike-apophase-61178-d2-2018.html) οι κατατακτήριες εξετάσεις του σχολείου μας για τη Β΄Γυμνασίου που αφορούν το σχολικό έτος 2020-2021 θα διεξαχθούν το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Επίσκεψη στο εργαστήρι του καλλιτέχνη Κου Απόστολου Κούστα.Επίσκεψη στο εργαστήρι του καλλιτέχνη Κου Απόστολου Κούστα.

Η  Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου κάθε άλλο παρά «άτυχη» μέρα ήταν για το σχολείο μας. Τα τμήματα της Α και Β Λυκείου του τομέα εικαστικών , πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εργαστήρι