Τμήμα Γενικής Παιδείας Δράση του σχολείου μας με ΕΝΕΕΓΥΛ και “Special Olympics Hellas”

Δράση του σχολείου μας με ΕΝΕΕΓΥΛ και “Special Olympics Hellas”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας δράση στα πλαίσια του προγράμματος “Αθλητικά Προγράµµατα Μεικτών Οµάδων (UNIFIED SPORTS)” στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας σε συνεργασία με το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Μεσολογγίου και την “Special Olympics Hellas”.

H δράση περιλάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος.
Το θεωρητικό (1 διδακτική ώρα) υλοποιήθηκε σε ανοικτό χώρο του σχολείου όπου έγινε μία γενική συζήτηση για τον αθλητισμό-Special Olympics και το πρακτικό μέρος που περιλάμβανε δράσεις στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και της Καλαθοσφαίρισης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου.
Συντονιστές της δράσης ήταν εκ μέρους του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου η καθηγήτρια κΑντζουλάτου Ελένη και για το αθλητικό κομμάτι οι προπονητές των SOH και συντονιστές του “Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί.”, Ρόη Τάτση και Βαγγέλης Μπλέτσας.

Leave a Reply

Related Post

Πίνακας αποτελεσμάτων εξετασθέντων ανά κατεύθυνσηΠίνακας αποτελεσμάτων εξετασθέντων ανά κατεύθυνση

Σας κοινοποιούμε  τον πίνακα αποτελεσμάτων εξετασθέντων υποψηφίων μαθητών ανά κατεύθυνση ύστερα από τις εξετάσεις επιλογής μαθητών που διεξήχθησαν σήμερα στο χώρο του σχολείου σύμφωνα με την Δ2133326/Δ2/29-08-2019. Ειδικότερα: Α. Πίνακας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Καλλιτεχνική Εβδομάδα (φωτό-βίντεο)Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Καλλιτεχνική Εβδομάδα (φωτό-βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Καλλιτεχνική Εβδομάδα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου. Η εκδήλωση λήξης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και περιλάμβανε μουσικοχορευτικά δρώμενα και κουκλοθέατρο από

Με μουσικοχορευτικό δρώμενο του σχολείου μας ξεκίνησε “Το ταξίδι της Μάσκας”Με μουσικοχορευτικό δρώμενο του σχολείου μας ξεκίνησε “Το ταξίδι της Μάσκας”

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε με μουσικοχορευτικό δρώμενο του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου η Εικαστική Έκθεση ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ” στο Κτίριο Χρυσόγελου Π.Ε ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΠρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση στο