Τμήμα Θεάτρου,Τμήμα Σύγχρονου Χορού Μουσικοχορευτικό δρώμενο του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στα πλαίσια των Γιορτών Εξόδων

Μουσικοχορευτικό δρώμενο του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στα πλαίσια των Γιορτών Εξόδων

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Γιορτών Εξόδου για τους αδελφούς Βάλβη που αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου. πραγματοποιήθηκε και μουσικοκινητικό δρώμενο από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου με τίτλο “Οι γυναίκες στους Ελεύθερους πολιορκημένους”. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος βράβευσε τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου ενώ απένειμε και αναμνηστική πλακέτα στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου.

Leave a Reply

Related Post

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 7ο Φεστιβάλ μοντέρνου χορού στη Ναύπακτο.Συμμετοχή του σχολείου μας στο 7ο Φεστιβάλ μοντέρνου χορού στη Ναύπακτο.

Το τέλειο αποτέλεσμα, μας χάρισε ένα εξαιρετικό θέαμα και το δυνατό χειροκρότημα το δώσαμε με δάκρυα στα μάτια. Το κοινό αποθέωσε κυριολεκτικά τη συμμετοχή των κοριτσιών μας.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Έως την άλλη Δευτέρα 07-10 οι αιτήσειςΠροσλήψεις εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Έως την άλλη Δευτέρα 07-10 οι αιτήσεις

30-09-19 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020