ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σχολική εορτή 26 Απριλίου 2024

Σχολική εορτή 26 Απριλίου 2024

400 χρόνια σκλαβιάς, ατέλειωτες νύχτες και μέρες θλίψης και σκότους.

Από αυτή όμως τη γη την φτωχή την ακριβοχώματη, σηκώθηκαν ήρωες, σεμνοί αγωνιστές και ομόφωνα αποφάσισαν την έξοδό τους από το θάνατο.

Άλλαξαν την μοίρα του λαού μας και μας χάρισαν ζωή.

Τιμή και ευγνωμοσύνη στους αιώνες των αιώνων!

Ευχαριστούμε τις Φιλολόγους Μαρια ΤσιρογιαννηΠόπη Μυλωνά , την θεατρολόγο Katerina Stratigaki για την επιμέλεια, και την διδασκαλία των κειμένων, την καθηγήτρια παραδοσιακού χορού Βίκυ Νούλα, την καθηγήτρια Μουσικής του σχολείου μας Γκίντα Βαζούρα για την διδασκαλία της χορωδίας και τον καθηγητή Φυσικής κ. Χρήστο Θεολόγο για την επιμέλεια του προγράμματος, την ψηφιακή παρουσίαση του αφιερώματος και την τεχνική υποστήριξη.

Ευχαριστούμε τις Φιλολόγους Μαρια Τσιρογιαννη Πόπη Μυλωνά , την θεατρολόγο Katerina Stratigaki για την επιμέλεια, και την διδασκαλία των κειμένων, την καθηγήτρια παραδοσιακού χορού Βίκυ Νούλα, την καθηγήτρια Μουσικής του σχολείου μας Γκίντα Βαζούρα για την διδασκαλία της χορωδίας και τον καθηγητή Φυσικής κ. Χρήστο Θεολόγο για την επιμέλεια του προγράμματος, την ψηφιακή παρουσίαση του αφιερώματος και την τεχνική υποστήριξη.

Leave a Reply

Related Post

Συμμετοχή στο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού.Συμμετοχή στο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού.

Σήμερα πήραμε και μας πήραν, βασίλισσες και βασιλιάδες, πύργους, άλογα και στρατιωτάκια! Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Αυτά εμείς τα κάνουμε μόνο στο σκάκι. Συγχαίρουμε την μαθητική ομάδα

Σύμπραξη περιβαλλοντικών δράσεων του σχολείου μας.Σύμπραξη περιβαλλοντικών δράσεων του σχολείου μας.

Την Τετάρτη 20/3/2024 μαθητές του σχολείου μας πραγματοποίησαν δράσεις μέσα στα πλαίσια περιβαλλοντικών προγραμμάτων. Δημιουργήθηκε ένα ψηφιακό περιοδικό (κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα) που αποτυπώνει με φωτογραφικό υλικό τις δράσεις