Μετά τη βαρκάδα τι; … Μουσείο Άλατος φυσικά!

Ταυτόχρονη δράση δύο περιβαλλοντικών προγραμμάτων:

“Ψαριά στις ρίζες μας” και “Πολιτιστικές διαδρομές σε βιώσιμες πόλεις”

Ευχαριστούμε θερμά:

Τον Κο Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο και τους Messolonghi By Locals, αρωγούς του προγράμματος “Ψαριά στις ρίζες μας” ,που έφερε τους μαθητές μας σε επαφή με τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου ως φορέα άυλου πολιτισμού και για την ενημέρωσή του για τους παραδοσιακούς τρόπους ψαρέματος.

Τον Κο Ματζουράτο Αριστείδη που ήταν οδηγός στην βαρκάδα μας και για την ενημέρωση μας σχετικά με την λειτουργία του ιβαριού.

Την Κα Σισία Ρούσση περιβαλλοντολόγο για την επιστημονική της προσέγγιση και ενημέρωσή μας για τη λιμνοθαλάσσια περιοχή της Κλείσοβας.

Την Σοφία Ντιάγκα εκπαιδευτικό του καλλιτεχνικού σχολείου Μεσολογγίου , ΠΕ Σκηνοθεσίας για την παροχή σχετικών φωτογραφιών και video.

Όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που συμμετείχαν στα παραπάνω προγράμματα.

Τους συντονιστές των αντίστοιχων προγραμμάτων Κα Αντζουλάτου Ελένη φιλόλογο και τον Κο Θεολόγο Χρήστο φυσικό, εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να παρακολουθήσετε το βιντεάκι που επημελήθηκε ο εκπαιδευτικός του σχολείου μας Κος Θεολόγος Χρήστος.

Leave a Reply

Related Post

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 7ο Φεστιβάλ μοντέρνου χορού στη Ναύπακτο.Συμμετοχή του σχολείου μας στο 7ο Φεστιβάλ μοντέρνου χορού στη Ναύπακτο.

Το τέλειο αποτέλεσμα, μας χάρισε ένα εξαιρετικό θέαμα και το δυνατό χειροκρότημα το δώσαμε με δάκρυα στα μάτια. Το κοινό αποθέωσε κυριολεκτικά τη συμμετοχή των κοριτσιών μας.

Συμμετοχή στο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού.Συμμετοχή στο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού.

Σήμερα πήραμε και μας πήραν, βασίλισσες και βασιλιάδες, πύργους, άλογα και στρατιωτάκια! Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Αυτά εμείς τα κάνουμε μόνο στο σκάκι. Συγχαίρουμε την μαθητική ομάδα