ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,Τμήμα Θεάτρου,Τμήμα Κινηματογράφου Εκδήλωση : “Παρέα με ένα βιβλίο” του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα.

Εκδήλωση : “Παρέα με ένα βιβλίο” του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα.

ΑΚΑΚΙΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MISKO

Εικόνες από τη παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα “ΑΚΑΚΙΕ”, μια βιογραφική αναφορά, με στοιχεία μυθοπλασίας, του Ελευθέριου Μαντζίκα, ο οποίος ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό, τον Λιγοψά Ιωαννίνων, πλησίον της Ζίτσας, σχεδόν απένταρος, να πάει στην Αθήνα και να δημιουργήσει εκεί την αυτοκρατορία της ΜΙΣΚΟ.

Στα πλαίσια των δράσεων “ΠΑΡΕΑ Μ’ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ”, οι μαθήτριες του Καλλιτεχνικού γυμνασίου Μεσολογγίου συνομίλησαν με τον συγγραφέα για το βιβλίο του ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η φιλόλογος καθηγήτρια κ. Πηνελόπη Σύρου.

Χαιρετισμό έκανε και η διευθύντρια του Καλλιτεχνικού γυμνασίου κ. Άντα Χαλαζιά.

Αναφερόμενος ο συγγραφέας στις δωρεές και αγαθοεργίες που έκανε ο ήρωας του βιβλίου κ. Λευτέρης Μάντζικας, ανέσυρα από το χρονοντούλαπο της μνήμης μου κάποιες φωτογραφίες από ένα πέρασμα μου από το χωριό του, Λιγοψά, προ τριετίας, από την εκκλησία του χωριού, τον Άγιο Νικόλαο Λιγοψά, στην οποία είχε δωρίσει το 1979, το ωρολόγιον του κωδωνοστασίου.

Leave a Reply

Related Post

Τα αποτελέσματα των Eισαγωγικών Eξετάσεων στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην κατεύθυνση Θεάτρου και ΧορούΤα αποτελέσματα των Eισαγωγικών Eξετάσεων στην Α΄ τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην κατεύθυνση Θεάτρου και Χορού

Σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων της 17-06-2022 για την Α΄ Γυμνασιου στην κατεύθυνση Θεάτρου και Κινηματογράφου. Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων για τις εξετάσεις όλων των παρακαλούνται οι

Εγκύκλιος πρόσληψης αναπληρωτών-ωρομισθίων εκπαιδευτικών χορού και κινηματογράφου στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.Εγκύκλιος πρόσληψης αναπληρωτών-ωρομισθίων εκπαιδευτικών χορού και κινηματογράφου στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων Θεάτρου – Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2020-2021.