ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

“Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο” μια βραβευμένη ταινία, παρακολούθησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Μέσα από την ιστορία της θαρραλέας εντεκάχρονης πρωταγωνίστριας που ακούει στο όνομα Ρόκα, θίγονται ζητήματα κοινωνικού αποκλεισμού και δικαιοσύνης, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδεται αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά την κα. Αποστολία Πάστρα που συμπεριέλαβε το σχολείο μας σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Leave a Reply

Related Post

Καλλιτεχνική παρουσίαση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Νεοκλασσικό “Χρυσόγελου”Καλλιτεχνική παρουσίαση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Νεοκλασσικό “Χρυσόγελου”

Μια σημαντική εξωσχολική δραστηριότητα μέσω μαγνητοσκοπημένω γυρισμάτων υλοποίησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας σε συνεργασία με τον τομέα Πολιτισμού κτίριο “Χρυσόγελου” που στεγάζεται στο προσφάτως ομόνυμο κτίριο στο Μεσολόγγι.

Αφιερωματικό podcast για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου.Αφιερωματικό podcast για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου.

Οι μαθητές της κατεύθυνσης θεάτρου της Γ’ Γυμνασίου αποδίδουν αναγνωστικά 2 μονολόγους του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα και εκπροσώπου του Θεάτρου του Παραλόγου, Ζαν Κοκτό. Στα πλαίσια του μαθήματος της θεατρολογίας,