ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.

Μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση οργάνωσε χθες, Παρασκευή 22 /12/2023, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης, οι μαθητές και οι μαθήτριες, πρόσφεραν αντικείμενα γλυπτικής που δημιούργησαν στο μάθημα της γλυπτικής, χειροτεχνήματα με φυσικά υλικά, καθώς και χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου που τα δημιούργησαν στο εργαστήριο χημείας του σχολείου μας.

Η μουσική μπάντα μας , έπαιξε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα παιδιά τραγούδησαν.

Στη συνέχεια παιδιά, γονείς, καθηγητές και πολλοί από τους παρευρισκόμενους πιάστηκαν στο χορό και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες.

Οι ωραίες μελωδίες, οι χοροί, η ζεστή σοκολάτα που προσφέρθηκε από την κα Χριστίνα Διαμαντοπούλου και παρασκευάστηκε από σπουδαστή του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής του ΟΑΕΔ, καθώς και τα ωραία εδέσματα από τους γονείς που προσφέρονταν σε όλη τη διάρκεια, δημιούργησαν όμορφα συναισθήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Καζαντζής και η κοινοτική σύμβουλος Μεσολογγίου κα Όλγα Δασκαλή.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, κα Γκίντα Βαζούρα Καθηγήτρια Μουσικής, κα Βίκυ Νούλα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής για τα χορευτικά σύνολα, τον κ. Χρήστο Θεολόγο καθηγητή Φυσικών επιστημών, την κά Κανάκη Σοφία καθηγήτρια εικαστικών που συνεργάστηκαν και καθοδήγησαν τα παιδιά, προκειμένου να επιτευχθεί η συγκεκριμένη δράση.

Ευχαριστίες ιδιαίτερες στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και στον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου που εμπνεύστηκαν τη δράση και την στήριξαν οικονομικά.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν τα παιδιά για την τεράστια προσφορά αγάπης και όμορφων συναισθημάτων που μας μετέδωσαν.

Καλά Χριστούγεννα!

Πάντα με υγεία για όμορφες δημιουργικές σχολικές στιγμές!

Δείτε το παρακάτω βιντεάκι από το site της “Αιχμής”.

Leave a Reply

Related Post

Η επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Τριανδρίας από την Θεσσαλονίκη στο σχολείο μας.Η επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Τριανδρίας από την Θεσσαλονίκη στο σχολείο μας.

Το 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας μας επισκέφτηκε σήμερα για να πάρουν οι μαθητές και οι μαθήτριές τους, μια γεύση από το διαφορετικό αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου μας. Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμοί,

Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

“Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο” μια βραβευμένη ταινία, παρακολούθησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και

Συμμετοχή του σχολείου μας στην έκθεση νωπογραφίας στη σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.Συμμετοχή του σχολείου μας στην έκθεση νωπογραφίας στη σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Στο υπόγειο Φουαγιέ του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών τεχνών βρεθήκαμε χθες Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 όπου εκτέθηκαν τα έργα Νωπογραφίας που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές των τμημάτων των εικαστικών