ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

“Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο” μια βραβευμένη ταινία, παρακολούθησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Μέσα από την ιστορία της θαρραλέας εντεκάχρονης πρωταγωνίστριας που ακούει στο όνομα Ρόκα, θίγονται ζητήματα κοινωνικού αποκλεισμού και δικαιοσύνης, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδεται αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά την κα. Αποστολία Πάστρα που συμπεριέλαβε το σχολείο μας σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Leave a Reply

Related Post

Επίσκεψη της Β και Γ Γυμνασίου στην Αρχαία Ολυμπία για το πρόγραμμα ”ΒΙΩΝΩ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ”.Επίσκεψη της Β και Γ Γυμνασίου στην Αρχαία Ολυμπία για το πρόγραμμα ”ΒΙΩΝΩ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ”.

Το πρόγραμμα προέκυψε από την συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, την ΕΟΕ, ΤΗΝ ΔΟΑ και την ΕΘΝΟΑ. Στην έναρξη της διοργάνωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Μάκης Ασημακόπουλος εκ μέρους

Θεατρική παράσταση “Αγαπητή Ελένα” της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια.Θεατρική παράσταση “Αγαπητή Ελένα” της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια.

Η αγαπητή Ελένα Σεργκέγιεβνα πέρασε πολύ δύσκολα χθες το βράδυ στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Μια ανήσυχη εφηβική ομάδα, την έφερε σε μια θέση που κανείς δεν θα ήθελε να

Η γιορτή του Πολυτεχνείου 17 Νοέμβρη 2023Η γιορτή του Πολυτεχνείου 17 Νοέμβρη 2023

Πενήντα χρόνια μετά… Το φοιτητικό κίνημα του 73, ζωντάνεψε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Άνθισε όπως τα λουλούδια στον κήπο μας. Κάντε κλικ στο παρακάτω ψηφιακό περιοδικοί για περισσότερες