ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,Τμήμα Θεάτρου,Τμήμα Κινηματογράφου Εκδήλωση : “Παρέα με ένα βιβλίο” του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα.

Εκδήλωση : “Παρέα με ένα βιβλίο” του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα.

ΑΚΑΚΙΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MISKO

Εικόνες από τη παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα “ΑΚΑΚΙΕ”, μια βιογραφική αναφορά, με στοιχεία μυθοπλασίας, του Ελευθέριου Μαντζίκα, ο οποίος ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό, τον Λιγοψά Ιωαννίνων, πλησίον της Ζίτσας, σχεδόν απένταρος, να πάει στην Αθήνα και να δημιουργήσει εκεί την αυτοκρατορία της ΜΙΣΚΟ.

Στα πλαίσια των δράσεων “ΠΑΡΕΑ Μ’ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ”, οι μαθήτριες του Καλλιτεχνικού γυμνασίου Μεσολογγίου συνομίλησαν με τον συγγραφέα για το βιβλίο του ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η φιλόλογος καθηγήτρια κ. Πηνελόπη Σύρου.

Χαιρετισμό έκανε και η διευθύντρια του Καλλιτεχνικού γυμνασίου κ. Άντα Χαλαζιά.

Αναφερόμενος ο συγγραφέας στις δωρεές και αγαθοεργίες που έκανε ο ήρωας του βιβλίου κ. Λευτέρης Μάντζικας, ανέσυρα από το χρονοντούλαπο της μνήμης μου κάποιες φωτογραφίες από ένα πέρασμα μου από το χωριό του, Λιγοψά, προ τριετίας, από την εκκλησία του χωριού, τον Άγιο Νικόλαο Λιγοψά, στην οποία είχε δωρίσει το 1979, το ωρολόγιον του κωδωνοστασίου.

Leave a Reply

Related Post

Ημερομηνίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων ΣεπτεμβρίουΗμερομηνίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων Σεπτεμβρίου

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των a εξετάσεων για την Ά Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2022-2023 ανά κατεύθυνση είναι οι εξής: Τρίτη  20 Σεπτεμβρίου Β΄Γυμνασίου, Γ΄Γυμνασίου, Α΄Λυκείου: Κατεύθυνση Θεάτρου-Κινηματογράφου:

Κατάκτηση 1ης θέσης μαθητριών του σχολείου μας στο “Μεσολόγγι έχεις ταλέντο”Κατάκτηση 1ης θέσης μαθητριών του σχολείου μας στο “Μεσολόγγι έχεις ταλέντο”

Είναι όμορφα τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν όταν μαθαίνουμε για συμμετοχές και διακρίσεις των μαθητών μας σε διαγωνισμούς, εκθέσεις, φεστιβάλ. Μας έκαναν περήφανους για την διάκρισή τους και την κατάκτηση

Το Σάββατο 14-12 στο Aγρίνιο και την Κυριακή 22-12 στο Μεσολόγγι το σεμινάριο παραγωγής ταινιώνΤο Σάββατο 14-12 στο Aγρίνιο και την Κυριακή 22-12 στο Μεσολόγγι το σεμινάριο παραγωγής ταινιών

Σας ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο παραγωγής ταινιών μικρού μήκους του τμήματος Κινηματογράφου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14-12-2019 και ώρα 17:00 στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου ( οδός