Τμήμα Κλασικού Χορού,Τμήμα Σύγχρονου Χορού Ξεκίνησαν τα μαθήματα Σύγχρονου και Κλασσικού Χορού

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Σύγχρονου και Κλασσικού Χορού

Από τις αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα Σύγχρονου και Κλασσικού Χορού. Το ωρολόγιο πρόγραμμα προβλέπει για τα παραπάνω καλλιτεχνικά αντικείμενα 8 ώρες στην κατεύθυνση χορού και από μία ώρα στην κατεύθυνση εικαστικών και θεάτρου αντίστοιχα.

Τα μαθήματα διδάσκουν η κα Βάνα Ράπτη, καθηγήτρια χορού και η κα Στέλλα Παπαδοπούλου, καθηγήτρια κλασσικού χορού.

Σημειωτέον ότι ο κλάσσικος και ο σύγχρονος χορός αποτελούν βασικούς πυλώνες της κατεύθυνσης χορού, η οποία περιέχει και το μάθημα του Παραδοσιακού Χορού, το οποίο διδάσκεται από τον κο Καραβασίλη Δημήτρη.

Οι μαθητές του μοντέρνου και κλασσικού χορού ήδη προετοιμάζουν προτζεκτ, το οποίο θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Γενάρη στο μαθητικό Συνέδριο για τον Κωστή Παλαμά που θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνοαμερικάνικο Κολλέγιο Αθηνών.

Leave a Reply

Related Post

Συμμετοχή του σχολείου μας στο 7ο Φεστιβάλ μοντέρνου χορού στη Ναύπακτο.Συμμετοχή του σχολείου μας στο 7ο Φεστιβάλ μοντέρνου χορού στη Ναύπακτο.

Το τέλειο αποτέλεσμα, μας χάρισε ένα εξαιρετικό θέαμα και το δυνατό χειροκρότημα το δώσαμε με δάκρυα στα μάτια. Το κοινό αποθέωσε κυριολεκτικά τη συμμετοχή των κοριτσιών μας.

Στις 16 Ιουνίου οι εξετάσεις εισαγωγής στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ΜεσολογγίουΣτις 16 Ιουνίου οι εξετάσεις εισαγωγής στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις εισαγωγής στην Α΄Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Ιουνίου στο χώρο του σχολείο στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 100 στο Μεσολόγγι. Το πρόγραμμα

Θεατρική παράσταση λήξης σχολικού έτους “Εκκλησιάζουσες” (Video)Θεατρική παράσταση λήξης σχολικού έτους “Εκκλησιάζουσες” (Video)

Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις δύσκολες συνθήκες της φετινής χρονιάς οι μαθητές των τμημάτων Θεάτρου-Κινηματογράφου και Χορού της Α΄και Β΄Γυμνασίου ανέβασαν διασκευή του θεατρικού έργου του Αριστοφάνη “Εκκλησιάζουσες” με