Τμήμα Γενικής Παιδείας Κινητικότητα για το κτιριακό του σχολείου

Κινητικότητα για το κτιριακό του σχολείου

Κινητικότητα υπήρξε για το κτιριακό ζήτημα του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα στο σχολείο μας θα τοποθετηθούν, πέρα από τις ήδη χρησιμοποιούμενες αίθουσες στο νυν κτίριο του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου, άλλες πέντε προκατασκευασμένες αίθουσες σε ειδικά προβλεπόμενο χώρο δίπλα στο εν λόγω κτιριακό συγκρότημα. Οι αίθουσες αυτές προέρχονται από το Λύκειο Θέρμου.

Η λύση αυτή προέκυψε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Το κτιριακό όμως δεν σταματάει εκεί. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ανάπτυξη του σχολείου, για το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από όλο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και από Αχαία.

Για το λόγο αυτό οι επαφές της σχολικής μας κοινότητας με τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς είναι συνεχείς. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Leave a Reply

Related Post

Ημερομηνίες διεξαγωγής των εισαγωγικών εξετάσεωνΗμερομηνίες διεξαγωγής των εισαγωγικών εξετάσεων

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εισαγωγικών εξετάσεων για την Ά Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2022-2023 ανά κατεύθυνση είναι οι εξής: Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022Κατεύθυνση Εικαστικών: 08:00-12:00Παρασκευή 17 Ιουνίου

Συμμετοχή στο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού.Συμμετοχή στο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού.

Σήμερα πήραμε και μας πήραν, βασίλισσες και βασιλιάδες, πύργους, άλογα και στρατιωτάκια! Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Αυτά εμείς τα κάνουμε μόνο στο σκάκι. Συγχαίρουμε την μαθητική ομάδα

«Οι εταιρείες ΣΑΩ ΑΒΕΕ και ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ στο πλευρό του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου».«Οι εταιρείες ΣΑΩ ΑΒΕΕ και ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ στο πλευρό του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου».

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τις εταιρείες ΣΑΩ ΑΒΕΕ και ΑΜΑΛΘΕΙΑ ΑΕ που  άμεσα και με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο