Επίσκεψη στο εργαστήρι του καλλιτέχνη Κου Απόστολου Κούστα.

Η  Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου κάθε άλλο παρά «άτυχη» μέρα ήταν για το σχολείο μας. Τα τμήματα της Α και Β Λυκείου του τομέα εικαστικών , πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εργαστήρι χαρακτικής, ζωγραφικής και γλυπτικής τέχνης του Κου  Απόστολου Κούστα.

Δείτε το παρακάτω βιντεάκι πατώντας πάνω στην φωτογραφία

Ακολουθούν και κάποιες φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Κάπως έτσι, με την επίσκεψή μας  ολοκληρώθηκε και η θέρμη …. «εναγκάλιση» του καλλιτέχνη ,Κύριου Κούστα προς τους μαθητές του σχολείου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.apostoloskoustas.com και στο βιντεάκι:  https://youtu.be/R-NgKIQ4MkM

Leave a Reply

Related Post

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου στην Βυρωνική Εταιρεία.Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου στην Βυρωνική Εταιρεία.

Το Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της Βυρωνικής Εταιρείας Μεσολογγίου, που φιλοξενεί την Επετειακή Έκθεση για τα 200 Χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21:ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ”

Ενημέρωση για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024!Ενημέρωση για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024!

Οι διακοπές μας τελειώνουν! Με χαρά ξεκινάμε την προετοιμασία του σχολείου μας για τη νέα σχολική χρονιά και ανυπομονούμε για καλές και σπουδαίες συνεργασίες! Έχετε υπόψη σας ότι μέσα στο