ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,Επισκέψεις του σχολείου μας.,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,Τμήμα Εικαστικών Συμμετοχή του σχολείου μας στην έκθεση νωπογραφίας στη σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Συμμετοχή του σχολείου μας στην έκθεση νωπογραφίας στη σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Στο υπόγειο Φουαγιέ του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών τεχνών βρεθήκαμε χθες Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 όπου εκτέθηκαν τα έργα Νωπογραφίας που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές των τμημάτων των εικαστικών του σχολείου μας.

Αυτή η έκθεση ήρθε ως επιστέγασμα μιας κοπιαστικής προσπάθειας των παιδιών, που ξεκίνησε μετά από την επιλογή του σχολείου μας να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κόμβοι» του ΕΛΙΔΕΚ με φορέα υποδοχής την ΑΣΚΤ για τη Διδακτική της Νωπογραφίας για παιδιά.

Φυσικά όλα έγιναν με την επιμονή και καθοδήγηση των καθηγητών των εικαστικών του σχολείου μας κ. Γιώργο Τσάτσο και κα Δήμητρα Θανοπούλου.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή της σχολής κ.Δημοσθένη Αβραμίδη και την Διευθύντρια του ΕΛΙΔΕΚ δρ. Αικ. Κουραβέλου για την ευκαιρία να συμμετέχουν οι μαθητές μας σε αυτό το έργο.

Τα έργα θα εκτεθούν στο πλαίσιο της Καλλιτεχνικής εβδομάδας τέλη Μαΐου στο Μεσολόγγι.

Leave a Reply

Related Post

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Την Παρασκευή 1 Μάρτη το πρωί είχαμε τη τιμή να φιλοξενηθούμε στην έκθεση τοπικών καλλιτεχνών από το Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου “Acheloistas” . Ευχαριστούμε πολύ την κα. Ελένη Αντζουλάτου που με

Υλοποίηση προγράμματος «Βιώσιμες πόλεις: τέχνη για τη ζωή»Υλοποίηση προγράμματος «Βιώσιμες πόλεις: τέχνη για τη ζωή»

Η Β τάξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου ολοκλήρωσε ένα ακόμα πρόγραμμα με επιτυχία , πολύμηνης χρονικής διάρκειας (Ιανουάριος – Μάιος 2022) με τίτλο «Βιώσιμες πόλεις: τέχνη για τη ζωή», το