ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Την Παρασκευή 1 Μάρτη το πρωί είχαμε τη τιμή να φιλοξενηθούμε στην έκθεση τοπικών καλλιτεχνών από το Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου “Acheloistas” .

Ευχαριστούμε πολύ την κα. Ελένη Αντζουλάτου που με δική της πρωτοβουλία διοργανώθηκε εκπαιδευτική εκδρομή με προορισμό την βιβλιοθήκη ” Μίνως Ζώτος “.

Οι μαθητές μαθητές μας συνοδεύονταν από τον καθηγητή των εικαστικών κ. Γιώργο Τσάτσο, τον οποίο ευχαριστούμε για την υπέροχη ανάλυση των έργων.

Επίσης ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την υποδειγματική τους συμπεριφορά σε αυτήν την όμορφη επίσκεψη!

Leave a Reply

Related Post

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση-χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.

Μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση οργάνωσε χθες, Παρασκευή 22 /12/2023, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Η επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Τριανδρίας από την Θεσσαλονίκη στο σχολείο μας.Η επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Τριανδρίας από την Θεσσαλονίκη στο σχολείο μας.

Το 1ο Γυμνάσιο Τριανδρίας μας επισκέφτηκε σήμερα για να πάρουν οι μαθητές και οι μαθήτριές τους, μια γεύση από το διαφορετικό αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων του σχολείου μας. Θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμοί,

Επίσκεψη της Β Γυμνασίου του σχολείου μας στον Αγροτικό συνεταιρισμό παραγωγών Aitolia Olives.Επίσκεψη της Β Γυμνασίου του σχολείου μας στον Αγροτικό συνεταιρισμό παραγωγών Aitolia Olives.

Ο μήνας Νοέμβριος για την αιτωλική γη, συνδέεται με την συγκομιδή του ελαιόκαρπου. Αυτή την εποχή τα ελαιοτριβεία δουλεύουν στο φουλ για να παράγουν τον χρυσό πράσινο χυμό της ελιάς,