ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,Τμήμα Θεάτρου,Τμήμα Κινηματογράφου Θεατρική παράσταση “Αγαπητή Ελένα” της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια.

Θεατρική παράσταση “Αγαπητή Ελένα” της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια.

Η αγαπητή Ελένα Σεργκέγιεβνα πέρασε πολύ δύσκολα χθες το βράδυ στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. Μια ανήσυχη εφηβική ομάδα, την έφερε σε μια θέση που κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί.

Η Όλγα, ο Σωκράτης, η Δέσποινα, η Αριστέα και η Λίλιαν με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους παγίδεψαν το κοινό στη δίνη της ιστορίας που έγραψε η Λουντμίλα Ραζουμόφσκαγια.

Στα χέρια της θεατρολόγου του σχολείου μας κας Κατερίνας Στρατηγάκη Katerina Stratigaki αυτό το έτσι κι αλλιώς δυνατό κείμενο διασκευάστηκε αριστοτεχνικά και έβγαλε σκηνές απο την αρχή μέχρι το τέλος που έκοβαν την ανάσα.

Το “Αγαπητή Ελένα” θα ανεβεί ακόμη μια φορά στα τέλη Μαΐου στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού φεστιβάλ που διοργανώνεται από το σχολείο μας.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς στην Δ/ντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κα Πιστιόλη 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου, για τις πρόβες μας.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του φεστιβάλ, στη Διεύθυνση Δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης και στον Δήμο Αγρινίου, στην Καλλιτεχνική και οργανωτική επιτροπή για την άψογη οργάνωση.

Η συνεργασία και η αλληλεγγύη γίνεται πράξη όταν δεν μένουμε στα λόγια.

Leave a Reply

Related Post

Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.Επίσκεψη της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας.

“Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο” μια βραβευμένη ταινία, παρακολούθησαν οι μαθήτριες και οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου στο κτήριο Χρυσόγελου στα πλαίσια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Θεατρικής ΑγωγήςMε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Θεατρικής Αγωγής

M επιτυχία διεξήχθη στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου η Επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ91 με θέμα την Προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη του/ της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής-Διαθεματικότητα και διεπιστημονικές συνεργασίες» σήμερα