ΔΡΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,Επισκέψεις του σχολείου μας.,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,Τμήμα Εικαστικών Συμμετοχή του σχολείου μας στην έκθεση νωπογραφίας στη σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Συμμετοχή του σχολείου μας στην έκθεση νωπογραφίας στη σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών.

Στο υπόγειο Φουαγιέ του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών τεχνών βρεθήκαμε χθες Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 όπου εκτέθηκαν τα έργα Νωπογραφίας που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές των τμημάτων των εικαστικών του σχολείου μας.

Αυτή η έκθεση ήρθε ως επιστέγασμα μιας κοπιαστικής προσπάθειας των παιδιών, που ξεκίνησε μετά από την επιλογή του σχολείου μας να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Κόμβοι» του ΕΛΙΔΕΚ με φορέα υποδοχής την ΑΣΚΤ για τη Διδακτική της Νωπογραφίας για παιδιά.

Φυσικά όλα έγιναν με την επιμονή και καθοδήγηση των καθηγητών των εικαστικών του σχολείου μας κ. Γιώργο Τσάτσο και κα Δήμητρα Θανοπούλου.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή της σχολής κ.Δημοσθένη Αβραμίδη και την Διευθύντρια του ΕΛΙΔΕΚ δρ. Αικ. Κουραβέλου για την ευκαιρία να συμμετέχουν οι μαθητές μας σε αυτό το έργο.

Τα έργα θα εκτεθούν στο πλαίσιο της Καλλιτεχνικής εβδομάδας τέλη Μαΐου στο Μεσολόγγι.

Leave a Reply

Related Post

Ενημέρωση για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ΜεσολογγίουΕνημέρωση για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Το ακριβές πρόγραμμα των Εισαγωγικών Εξετάσεων των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου το σχολικό έτος 2021-2022 ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης έχει ως εξής: Τρίτη 15

Ημερομηνίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων ΣεπτεμβρίουΗμερομηνίες διεξαγωγής κατατακτηρίων εξετάσεων Σεπτεμβρίου

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των a εξετάσεων για την Ά Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2022-2023 ανά κατεύθυνση είναι οι εξής: Τρίτη  20 Σεπτεμβρίου Β΄Γυμνασίου, Γ΄Γυμνασίου, Α΄Λυκείου: Κατεύθυνση Θεάτρου-Κινηματογράφου: