Τμήμα Γενικής Παιδείας Ενδοσχολική επιμόρφωση στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Ενδοσχολική επιμόρφωση στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Στο εργαστήρι πληροφορικής του σχολείου μας, σε συνεργασία με το 2ο ΓΕΛ Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 ενδοσχολική επιμόρφωση φιλολόγων που υπηρετούν στα Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου.

Το θέμα της επιμόρφωσης ήταν η διαχείριση ψηφιακών πόρων για το μάθημα της Ιστορίας με επιστημονικά υπεύθυνο τη συντονίστρια του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδος κυρίας Ζαχαροπούλου Σουζάνας και με επιμορφωτή τον Διευθυντή του σχολείου Υφαντή Ηλία.

Συγκεκριμένα έγινε εμβάθυνση στο αντικείμενο της ιστορίας και στη χρήση πρωτογενών πηγών από το διαδίκτυο.

Leave a Reply

Related Post

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου στην Βυρωνική Εταιρεία.Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου στην Βυρωνική Εταιρεία.

Το Μουσείο για τον Λόρδο Βύρωνα και τον Φιλελληνισμό της Βυρωνικής Εταιρείας Μεσολογγίου, που φιλοξενεί την Επετειακή Έκθεση για τα 200 Χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ ’21:ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ”

Με πλήθος κόσμου και πλούσιο πρόγραμμα άνοιξε η αυλαία της 1ης Καλλιτεχνικής ΕβδομάδαςΜε πλήθος κόσμου και πλούσιο πρόγραμμα άνοιξε η αυλαία της 1ης Καλλιτεχνικής Εβδομάδας

Με πλήθος κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και με πλούσιο πρόγραμμα άνοιξε η αυλαία της 1ης Καλλιτεχνικής Εβδομάδας που διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση