Στο 100% η συμμετοχή των μαθητών μας στη σύγχρονη τηλεκπαιδευση

Με απόλυτη επιτυχία υλοποιείται εδώ και μια εβδομάδα η σύγχρονη τηλεκπαίδευση από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου μέσω της πλατφόρμας webex. Είχε προηγηθεί η δημιουργία μαθημάτων της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω της πλατφόρμας e-me του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Τα μαθήματα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης αναπτύσσονται συνεχώς και επιχειρούν να καλύψουν τα όποια κενά μπορούν να καλύψει η ασύγχρονη επικοινωνία ή τυχόν τεχνικά προβλήματα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι συμμετέχουν ανελλειπώς από τα μαθήματα χωρίς να λείπει κανένας μέχρις στιγμής τουλάχιστον.

Εμείς θα ανανεώνουμε τα ραντεβού μας στις εικονικές αίθουσες της σύχρονης και της ασύχρονης. Το σημαντικότερο όμως ραντεβόύ είναι ο φυσικός χώρος του σχολείου που ζήσαμε και αγαπήσαμε τόσα χρόνια και ευχόμαστε το συντομότερο δυνατό να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες και να επιστρέψουμε υγιείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post

Κοπή πίτας Καλλιτεχνικού Γυμνασίου ΜεσολογγίουΚοπή πίτας Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία της Φιλολόγου κας. Σύρρου και του Διευθυντή κου. Υφαντή. Ευχαριστούμε την κυρία Γατζούδη για την προσφορά της βασιλόπιτας.