Επίσκεψη στο εργαστήρι του καλλιτέχνη Κου Απόστολου Κούστα.

Η  Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου κάθε άλλο παρά «άτυχη» μέρα ήταν για το σχολείο μας. Τα τμήματα της Α και Β Λυκείου του τομέα εικαστικών , πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εργαστήρι χαρακτικής, ζωγραφικής και γλυπτικής τέχνης του Κου  Απόστολου Κούστα.

Δείτε το παρακάτω βιντεάκι πατώντας πάνω στην φωτογραφία

Ακολουθούν και κάποιες φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Κάπως έτσι, με την επίσκεψή μας  ολοκληρώθηκε και η θέρμη …. «εναγκάλιση» του καλλιτέχνη ,Κύριου Κούστα προς τους μαθητές του σχολείου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.apostoloskoustas.com και στο βιντεάκι:  https://youtu.be/R-NgKIQ4MkM

Leave a Reply

Related Post

Ενημέρωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Β’ ΓυμνασίουΕνημέρωση για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Β’ Γυμνασίου

Σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΦΕΚ :1375/Β/24-4-2018(https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/deuterobathmia-ekpaideuse/upourgike-apophase-61178-d2-2018.html) οι κατατακτήριες εξετάσεις του σχολείου μας για τη Β΄Γυμνασίου που αφορούν το σχολικό έτος 2020-2021 θα διεξαχθούν το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Επίσκεψη του σχολείου μας στην Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου στις 15-12-2023.Επίσκεψη του σχολείου μας στην Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου στις 15-12-2023.

Η Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου άνοιξε τις πόρτες της, για να προσφέρει στις μαθήτριες και στους μαθητές της κατεύθυνσης θεάτρου του σχολείου μας μια μοναδική εμπειρία. Να παρακολουθήσουν ζωντανά