Επίσκεψη της Β και Γ Γυμνασίου στο Θέρμο

Στο Θέρμο γνωρίσαμε τον προϊστορικό οικισμό, μάθαμε για τον ναό του Απόλλωνα Θερμίου με τον υπέροχο διάκοσμο και είδαμε από κοντά τις εντυπωσιακές Σφίγγες που στόλιζαν τα γωνιακά ακρωτήρια του κτηρίου .

Η δράση μας ολοκληρώθηκε με βιωματικό εργαστήριο και ψηφιακό παιχνίδι! Ευχαριστούμε θερμά την Μουσειοπαιδαγωγό, κα Μιμικα Γαβρινα Μιμίκα Γαβρίνα που για μια ακόμη φορά έκανε δημιουργικό αυτό το ταξίδι μας στον χρόνο!

Leave a Reply

Related Post

Αφιερωματικό podcast για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου.Αφιερωματικό podcast για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου.

Οι μαθητές της κατεύθυνσης θεάτρου της Γ’ Γυμνασίου αποδίδουν αναγνωστικά 2 μονολόγους του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα και εκπροσώπου του Θεάτρου του Παραλόγου, Ζαν Κοκτό. Στα πλαίσια του μαθήματος της θεατρολογίας,

Επίσκεψη του σχολείου μας στο κτήριο Χρυσόγελου για την επετειακή έκθεση του καλλιτέχνη κ. Κώστα Λούστα .Επίσκεψη του σχολείου μας στο κτήριο Χρυσόγελου για την επετειακή έκθεση του καλλιτέχνη κ. Κώστα Λούστα .

Με τον Κώστα Λούστα, ένα χαρισματικό εξπρεσιονιστή ζωγράφο είχαν συνάντηση την Πέμπτη 23-11-2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες, της Β Γυμνασίου και Β Λυκείου του σχολείου μας, στο κτήριο Χρυσόγελου.

Πρόσκληση στην εκδήλωση, “Παρέα με ένα βιβλίο”Πρόσκληση στην εκδήλωση, “Παρέα με ένα βιβλίο”

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Μαθητική Κοινότητα και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου-Λ. Τ. Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σας προσκαλούν στην εκδήλωση,“Παρέα με ένα βιβλίο”το Σάββατο 30-03-2024 στο κτήριο